Stevige kindermeubelen van massief hout

Tienerkamer inrichten

Voor je het weet is het peuterbedje te klein. Hoe ga je de tienerkamer inrichten? Wordt het een stoere jongenskamer of een tuttige meisjesslaapkamer? Wordt de muur diep blauw, mintgroen of ga je voor Heart Wood van Flexa met een subtiel roze tint? Door een pastelkleur af te wisselen met wit creëer je een moderne kinderkamer.

En dan de kindermeubels. Is het een kleine kinderkamer met een schuin dak of een ruime kamer met rechte muren? Waar is de kamer voor bedoeld? Slapen, kleding opbergen, spelen, maar misschien ook wel huiswerk maken. Wanneer er geen ‘hoge muur’ is voor de kledingkast, is een bed met laden erg praktisch. De meeste knieschotten onder een schuin dak zijn 1 meter hoog. Om de ruimte dan maximaal te benutten hebben wij een kajuitbed van 95 cm ontworpen. Met 2 deurtjes en 4 lades is de opbergruimte onder het bed enorm.

Is er ruimte voor een halfhoogslaper of zelfs een hoogslaper? Welk kind droomt daar nu niet van? Slapen wordt een feestje met de halfhoogslaper van Alta Meubelen. Naast de slaapfunctie heeft het éénpersoonsbed nog meer functies. Kies voor een avontuurlijke speelhut met aan één kant een 2-deurs kastje voor kleding en speelgoed. De hut onder het bed is heel praktisch. Overdag kan je kind er spelen met al zijn speelgoed en ’s avonds is het bed nog keurig schoon en opgemaakt. Wordt je kind ouder? Geen probleem! Wissel de hut in tegen een bureau onder het bed en het studeren kan beginnen. Te stoer voor een halfhoogslaper? De tienerbedden met een deelbare poot kun je eenvoudig ombouwen naar het basis bed. Kortom: Een bed tot ze het huis uit gaan! Daar denken we nu nog maar even niet aan. 😉

Alta Meubelen heeft een ruime collectie stevige kledingkasten. Een kledingkast voor de kinderkamer is maar voor een aantal jaar. Onze kasten zijn zo ontworpen dat volwassen kleding er ook makkelijk inpast. Ideaal dus. Door te kiezen uit een strak metalen pootje of een mooie plintbodem, verschillende kleuren: Snow White, White Wash, Stone Grey of Antraciet en 12 verschillende greepjes kun je de stijl van de kast helemaal eigen maken. Een strakke antraciet kledingkast kan erg stoer of stijlvol staan. Met een witte kledingkast kun je bijna alle kanten op.

Halfhoogslaper met kastjes steigerkleur

Bekijk collectie

Shop onze producten

Tienerkamer verven

Hippe kleurtjes

Over ons

Sinds 1919

Genoemde producten