Stevige kindermeubelen van massief hout

Wat maakt Alta uniek?

Hoe is het design? Wat is praktisch en is het veilig?

Ons familiebedrijf bestaat al meer dan 100 jaar. In deze tijd hebben wij geleerd hoe wij de beste kindermeubelen kunnen fabriceren. Met vakmensen die verstand hebben van ‘echt’ hout, weten wij als geen ander hoe dat moet. Design, gebruikersgemak en veiligheid zijn belangrijke punten bij het ontwerpen van kindermeubelen. U wilt natuurlijk niet dat uw kind iets overkomt. Onze bedden voldoen ruimschoots aan de Europese Normen die hiervoor gesteld zijn!

In ons magazijn in Staphorst staan alle producten in kleur op voorraad. Op bestelling monteren wij de knopjes en greepjes op de kasten. Dit zorgt ervoor dat wij snel een uitgebreide collectie kunnen leveren!

Door onze producten rechtstreeks aan de consument aan te bieden, hebben wij een hoge prijs-kwaliteitsverhouding. Klanten zijn tevreden met onze producten en service.

Een beschadigd product ontvangen is vervelend. Om dit zoveel mogelijk te voorkomen leveren wij met onze eigen auto’s. Optioneel kunt u ook kiezen uit levering met montage. De Alta monteurs kunnen dit snel en vakkundig voor u doen.  Zo kunt u gelijk genieten van de meubels!

Onze meubelen worden ook in Duitsland en Zwitserland verkocht. Het zijn landen die een hoge kwaliteit eisen. Dat past bij ons. Wanneer u een onderdeel vastpakt, voelt u gelijk dat het kwaliteit is. Dat vinden wij belangrijk!

De Alta meubelen in White Wash en Stone Grey zijn gemaakt van krachtig, warm en veelzijdig Scandinavisch naaldhout. Dit hout is van een hoge kwaliteit met het juiste karakter. Dit wordt zorgvuldig geselecteerd om duurzame en massieve meubelen te produceren. Het is een egaal gekleurde houtsoort, in tegenstelling tot het vergelijkbare grenen. De uiterlijke kenmerken van massief naaldhout zijn houtnerven en noesten. Bij de fraaie dekkende kleuren Snow White en Antraciet gebruikt Alta loofhout gecombineerd met MDF. Deze houtsoorten hebben nagenoeg geen noesten, waardoor we een gesloten oppervlakte krijgen. Al deze houtsoorten komen uit bossen met verantwoord bosbeheer.

 

Lees meer over onze kleuren

Halfhoogslaper met kastjes steigerkleur

Bekijk collectie

Shop onze producten

Over ons

Sinds 1919

Vragen?

Contactgegevens